Crida voluntarisCrida voluntaris
Voluntari/Voluntariat: "Acció voluntària. El resultat d'una lliure elecció, una opció ètica, personal, gratuïta, que no espera retribució o recompensa. La paraula exacta no és desinterès, perquè la persona voluntària té interès, molt interès i obté satisfacció en les seves motivacions personals" El CAAD MARESME i han molts peluts esperant a voluntaris que els treguin a passejar, els acaronin i els i dediquin una estoneta que per ells es vital ... Ens falten persones per tants peluts!! Vols ser voluntari?? Ni T'imagines quant rebràs a canvi!!

Inscriu-te aqui.

Participa

Des de VOLCAAD Maresme pensem que tots podem sumar, per això, qualsevol persona, ja sigui de forma presencial com virtual, té el seu lloc dins de VOLCAAD.
Per a organitzar-nos per interessos o especialitats, hem creat uns grups de treball de voluntaris que donen resposta als objectius generals de l’associació:

Fes-te voluntari

DIFUSIÓ I COMUNICACIÓ

En aquest grup treballem per a millorar la difusió dels peluts del centre tant a nivell de xarxes socials i mitjans de comunicació , com preparant fires o events.
DIFUSIÓ I COMUNICACIÓ
"El nostre principal propòsit es ajudar-los,
si no els pots ajudar, com amínim no els facis mal"

DALAI LAMA

RECERCA DE RECURSOS ECONÓMICS

A través de l’organització d’activitats, pretenem cercar aquells recursos materials i econòmics que es necessitin per a cobrir totes les necessitats dels projectes que porta a terme la nostra entitat.
RECERCA DE RECURSOS ECONÓMICS

"L'ànima és la mateixa en tots els éssers vius,
el que canvia és el cos que la conté"

HIPÒCRATES

SENSIBILITZACIÓ I EDUCACIÓ

Pensem que la conscienciació comença des de ben petits, així que proposem un grup de treball per a preparar activitats familiars i un programa educatiu per a escoles.
SENSIBILITZACIÓ I EDUCACIÓ

“L’educació és el procés mitjançant el qual una persona desenvolupa l’ésser humà amb totes les seves forces
en complet i harmoniós funcionament en relació amb la natura i la societat”

Froebel

 

                Si vols participar de forma activa,  Fes-te voluntari clicant aqui