Fes-te Padrí

Apadrinar és una bona manera d’ajudar a un pelut a tenir un millor benestar mentre estigui al centre a l’hora que els ajudem a trobar família amb més facilitat. Per això essent padrí presencial has de saber que prens un compromís amb el gos que apadrines com ara: • Anar a passejar-lo amb assiduïtat, dins els horaris establerts pels centre. • Difondre’l a les xarxes socials amb vídeos i fotos dels passejos i/o compartint la difusió que en fan les associacions o el centre d’acollida. • Implicar-te en el seu benestar, participant en les campanyes de bany, raspallant-lo de tant en tant... • Assumir que si en un període de 3 mesos no has pogut respectar aquestes condicions, el podràs ajudar igualment però des de l’opció de padrí virtual. • com a padrí et compromets a pagar una quota trimestral de mínim 15 € al trimestre. Des de Volcaad, ens comprometem a mantenir-te informat sobre l’evolució del teu apadrinat, facilitant-hi les dades del gos i el seu comportament, així com informant-hi en cas de ser adoptat, donant-te l’opció d’acompanyar-lo al seu destí. Des de l’Associació mai no es facilitarà la informació de la família adoptant, però es vetllarà per poder fer un seguiment i informar-te en els primers mesos d’adopció. El CAAD MARESME, no tindrà cap tipus d’obligació de fer les tasques exposades anteriorment i el contacte amb el padrí serà el de facilitar el seu apadrinat pel passeig i assignar un gos als nous padrins.
Fes-te Padrí

Fes-te Padrí clicant aqui

Padrí 3.0

A partir d’una donació de 5 euros mensuals pots ajudar a aquell pelut que t’ha robat el cor i que no pots emportar-te a casa. Aquest apadrinament no dóna un dret explícit sobre l’animal, doncs està pensat per a aquelles persones que no podeu anar al CAAD Maresme cada setmana, però voleu ajudar-los. Periòdicament rebràs la seva història, així com imatges i informació del seu estat i de la vida que fa en el CAAD Maresme . Un cop a l’any farem una trobada de padrins 3.0, perquè el puguis venir a conèixer i fer-te unes fotos amb ell. No t’ho pensis i apadrina amb el cor!!
Padrí 3.0

Fes-te Padrí 3.0 clicant aqui

Si vols fer-te padrí si us plau omple aquest formulari

Més en aquesta categoria: « Fes-te Soci Fes un donatiu »

Aquestes son algunes de les actuacions veterinàries que Volcaad asumeix gràcies a les donacions i altres ingresos provinents dels voluntaris. Gràcies en nom dels gossos i gats del Caad Maresme.

Actuacion veterinàries

IMG-20171029-WA0035
IMG-20171029-WA0040
IMG-20171029-WA0033
IMG-20171029-WA0034