Si vols adoptar un gat o un gos al CAAD et cal saber:

Quan es pot anar a adoptar?

Quan es pot anar a adoptar?

De dilluns a dissabte de 11h a 14h i de 16h a 18h / Diumenges i festius : de 11h a 14h Cal estar en el centre com a mínim una hora abans de l’horari de tancament, per tal de poder emplenar tots els documents.

Quins són els requeriments per adoptar ?

Quins són els requeriments per adoptar ?

L´adopció és sempre presencial per part de la persona interessada. Ser major d´edat(18 anys) i portar el DNI o passaport. Complimentar un qüestionari que es fa entrega en el centre per valorar la idoneïtat de l’adoptant i el perfil d´animal més adequat al seu entorn. Pagar el preu públic de l´adopció mitjançant tarja de crèdit o ingrés en compte corrent.

Que val l´adopció ?

Que val l´adopció ?

El preu públic d´adopció d´un gat (cadell o adult) és de 66,66€ i d´un gos (cadell o adult) és de 98,35€ (ve marcat pel Consell Comarcal del Maresme i pot variar cada any)

Quins serveis veterinaris inclou el preu de l´adopció ?

Quins serveis veterinaris inclou el preu de l´adopció ?

Desparasitació interna i externa , microxip, vacuna (els cadells les dues primeres), l’esterilització i en el cas dels gats, el test FIV/FEV (leucèmia felina ) Un cop l’animal surt del centre adoptat, les despeses d´alimentació i veterinàries aniran a càrrec de l’adoptant .

Tots els animals s´entreguen esterilitzats ?

Tots els animals s´entreguen esterilitzats ?

Si son adults sí , excepte els casos que l’estat de salut del animal requereixi esperar. Els cadells s´esterilitzaran quan arribin a l’edat adequada . Cal trucar al CAAD MARESME per concertar dia i hora de la intervenció.

Els animals acollits es poden adoptar ?

Els animals acollits es poden adoptar ?

Sí, com la resta d´animals que estan al centre . Per poder veure un animal que està en acollida, el CAAD coordinarà un dia i una hora per que la casa d´acollida porti l´animal al centre .

Quin cost anual tindré?

Quin cost anual tindré?

Per tenir-ne cura adequadament del teu gos has d'assumir unes despeses mínimes en funció de la seva edat i tamany:

Cadell : 495,52€anual

41,29€ mensual

 • Alimentació 349,49€
 • Atenció veterinària 90,00€
 • Higiene i desparasitacií 56,03€

Gos Petit: 370,81€ anual

30,90€ mensual

 • Alimentació 205,68€
 • Atenció veterinària 90,00€
 • Higiene i desparasitació 75,13€

Gos Mitjà: 515,69€ anual

42,97€ mensual

 • Alimentació 334,56€
 • Atenció veterinària 90,00€
 • Higiene i desparasitació 91,13€

Gos Gran: 699,44€ anual

58,29€ mensual

 • Alimentació 503,81€
 • Atenció veterinària 90,00€
 • Higiene i desparasitació 105,63€

A mes unes has de preveure unes despeses inicials de 52,00€ per comprar el seu llit, abeurador, corretja, arnés, raspall, joguina i xapa identificativa. Estudi realitzat en col.laboració amb la Cátedra Fundación Affinity.

Formulari adopcions

Formulari adopcions

Si estàs interessat en adoptar un animal si us plau omple aquest formulari

Read more

Cerca el teu nou company

MESSI

MESSI del CAAD Maresme és un gos nascut al 2013. Té un pes de 23kg i mesura 63cm. És actiu i juganer, però la seva activitat preferida és rebre carícies. Ha estat acollit pel Marc i ens diu

"MESSI NECESSITA FAMILIA !! Us presento al MESSI, un gos de 4-5 anys, de mida mitjana-gran (24kg). El tenim en acollida pel fred, i no podem permetre que torni a dormir a la protectora!!! El Messi es un gos que ho ha passat molt malament, esta ple de ferides pel cos i te Leishmania (una enfermetat que amb medicació diaria no suposa cap problema). En MESSI es molt bo amb les persones, super carinyós i l'unic que vol es una familia que l'estimi. S'ha adaptat perfectament a casa i es porta molt bé amb la seva companya Nala. Un gos com ell no pot tornar a la protectora i necesitem algu que li doni una oportunitat!! En Messi es pot adaptar a qualsevol familia!!Li vols donar una oportunitat?? Si el veus no podràs dir que no!!"

Per mes informació contacteu amb el CAAD Maresme , - Can Carmany s/n (ctra 1415c darrera del cementiri nou) Argentona , Tel 93 7974272 Mail:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

eaming VOLCAAD: https://www.teaming.net/volcaad-ass-dev……

#‎volcaadmaresme #caadmaresme #adopta #CampanyaFredCaadMaresme

----------------------------------------------

MESSI del CAAD Maresme esta acogido por Marc y nos dice

"MESSI NECESITA FAMILIA !! Os presento a MESSI, un perro de 4-5 años, de tamaño medio-grande (24kg). Lo tenemos en acogida por el frío, y no podemos permitir que vuelva a dormir en la protectora !!! Messi es un perro que lo ha pasado muy mal, está lleno de heridas por el cuerpo y tiene Leishmania (una enfermedad que con medicación diaria no supone ningún problema). MESSI es muy bueno con las personas, super cariñoso y lo único que quiere es una familia que le quiera. se ha adaptado perfectamente a casa y se lleva muy bien con su compañera Nala. Un perro como él no puede volver a la protectora y necesitamos alguien que le dé una oportunidad !! Messi se puede adaptar a cualquier familia !! ¿Le quieres dar una oportunidad ?? ¡¡Si lo ves no podrás decir que no !! "

Additional Info

 • Nom: MESSI
 • Espècie: Gos
 • Sexe: Mascle
 • Mida: Mitjà
 • Pes: 23,8 quilos
 • Urgents: No
 • On es troba: Casa d'acollida
 • Data de Naixement: 2013-06-17
Més en aquesta categoria: « ZUMBA SIS »