Hem creat aquest apartat per tal que pogueu compartir les vostres històries amb els animals del cad. Ens agradaria molt conèixes les vostres experiències com padrins, voluntaris de passeig, casa d'acollida i adoptants. D'aquesta forma ajudarem a que les persones interessades coneguin els bons moments que poden compartir amb els animals del Caad Maresme i els donin una oportunitat.
Pots enviar-nos fotos i videos que seràn publicats en aquesta cecció de la nostre web. Gràcies! OMPLE AQUEST FORMULARI
 
 
 

 

Aquest any ens va deixar la Venus, una de les nostres gossetes. Mirant pel facebook, vaig veure la Beca a la pàgina de VOLCAAD i em vaig enamorar dels seus ullets! Deien que era preciosa, pero que tenia un "pero", ...la seva por. Tinc experiencia amb gossos amb por i puc dir que són els mes dolços, i agraits.
Porto unes setmanes amb ella a casa, i ha fet ja grans avanços. És super dolça! Li encanta la companyia, no li agrada estar sola. Es veu que desitja formar part de la familia, tot i la seva por a les persones.
La vida no és perfecte, ningú és perfecte, i tampoc pretenc adoptar un gos perfecte.
Adoptar un gos amb pors només requereix de paciencia i pensar més en ells que en nosaltres. La satisfacció d'aconseguir retornar-los la felicitat és impagable!

Més en aquesta categoria: « Càsper FLAQUI »