Cercador

Si vols adoptar un gat o un gos al CAAD et cal saber:

Quan es pot anar a adoptar?

Quan es pot anar a adoptar?

De dilluns a dissabte de 11h a 14h i de 16h a 18h / Diumenges i festius : de 11h a 14h Cal estar en el centre com a mínim una hora abans de l’horari de tancament, per tal de poder emplenar tots els documents.

Quins són els requeriments per adoptar ?

Quins són els requeriments per adoptar ?

L´adopció és sempre presencial per part de la persona interessada. Ser major d´edat(18 anys) i portar el DNI o passaport. Complimentar un qüestionari que es fa entrega en el centre per valorar la idoneïtat de l’adoptant i el perfil d´animal més adequat al seu entorn. Pagar el preu públic de l´adopció mitjançant tarja de crèdit o ingrés en compte corrent.

Que val l´adopció ?

Que val l´adopció ?

El preu públic d´adopció d´un gat (cadell o adult) és de 66,66€ i d´un gos (cadell o adult) és de 98,35€ (ve marcat pel Consell Comarcal del Maresme i pot variar cada any)

Quins serveis veterinaris inclou el preu de l´adopció ?

Quins serveis veterinaris inclou el preu de l´adopció ?

Desparasitació interna i externa , microxip, vacuna (els cadells les dues primeres), l’esterilització i en el cas dels gats, el test FIV/FEV (leucèmia felina ) Un cop l’animal surt del centre adoptat, les despeses d´alimentació i veterinàries aniran a càrrec de l’adoptant .

Tots els animals s´entreguen esterilitzats ?

Tots els animals s´entreguen esterilitzats ?

Si son adults sí , excepte els casos que l’estat de salut del animal requereixi esperar. Els cadells s´esterilitzaran quan arribin a l’edat adequada . Cal trucar al CAAD MARESME per concertar dia i hora de la intervenció.

Els animals acollits es poden adoptar ?

Els animals acollits es poden adoptar ?

Sí, com la resta d´animals que estan al centre . Per poder veure un animal que està en acollida, el CAAD coordinarà un dia i una hora per que la casa d´acollida porti l´animal al centre .

Quin cost anual tindré?

Quin cost anual tindré?

Per tenir-ne cura adequadament del teu gos has d'assumir unes despeses mínimes en funció de la seva edat i tamany:

Cadell : 495,52€anual

41,29€ mensual

 • Alimentació 349,49€
 • Atenció veterinària 90,00€
 • Higiene i desparasitacií 56,03€

Gos Petit: 370,81€ anual

30,90€ mensual

 • Alimentació 205,68€
 • Atenció veterinària 90,00€
 • Higiene i desparasitació 75,13€

Gos Mitjà: 515,69€ anual

42,97€ mensual

 • Alimentació 334,56€
 • Atenció veterinària 90,00€
 • Higiene i desparasitació 91,13€

Gos Gran: 699,44€ anual

58,29€ mensual

 • Alimentació 503,81€
 • Atenció veterinària 90,00€
 • Higiene i desparasitació 105,63€

A mes unes has de preveure unes despeses inicials de 52,00€ per comprar el seu llit, abeurador, corretja, arnés, raspall, joguina i xapa identificativa. Estudi realitzat en col.laboració amb la Cátedra Fundación Affinity.

Formulari adopcions

Formulari adopcions

Si estàs interessat en adoptar un animal si us plau omple aquest formulari

Read more

SUKRU

SUKRU, UNA MIRADA PLENA DE DOLÇOR

SUKRU del CAAD Maresme es aquesta preciositat amb ulls de color mel . Es un gos jove nascut l' abril del 2014 i de mida gran , 33,7 quilos i 56 cm d' alçada

SUKRU va entrar amb molta por , vivia amb molts de gossos sense contacte humà . Poc a poc ha anat agafant confiança i s' apropa als cuidadors e inclús es puja a dos potes per que li facin carícies . Encara no surt a passejar amb els voluntaris perquè no està acostumat al arnes , però amb una mica de temps ho aconseguirà.

Es relaciona molt bé amb la resta de gossos , tan mascles com femelles .

SUKRU necessita una mica de temps per assimilar tants de canvis .Només demana una mica de paciència als seus adoptants . El petit esforç val la pena !! Animeu-vos a adoptar a SUKRU !!

SUKRU en adopció en el CAAD Maresme - Can Carmany s/n (ctra 1415c darrera del cementiri nou) Argentona , Tel 93 7974272 Mail:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

------------------------------------------------------------

SUKRU, UNA MIRADA LLENA DE DULZURA

SUKRU del CAAD Maresme es esta preciosidad con ojos de color miel. Es un perro joven nacido en abril de 2014 y de gran tamaño grande , 33,7 kilos y 56 cm de altura

SUKRU entró con mucho miedo, vivía con muchos perros sin contacto humano. Poco a poco ha ido cogiendo confianza y se acerca a los cuidadores e incluso se sube a dos patas para que le hagan caricias. Todavía no sale a pasear con los voluntarios por que no está acostumbrado al arnes, pero con un poco de tiempo lo conseguirá.

Se relaciona muy bien con el resto de perros, tan machos como hembras.

SUKRU necesita un poco de tiempo para asimilar tantos cambios .Sólo pide un poco de paciencia a sus adoptantes. ¡¡El pequeño esfuerzo vale la pena !! ¡¡Animaros a adoptar a SUKRU !!

 

Additional Info

 • Nom: SUKRU
 • Espècie: Gos
 • Sexe: Mascle
 • Mida: Gran
 • Pes: 33,7 quilos
 • Urgents: No
 • On es troba: Caad Maresme
 • Data de Naixement: 2014-04-05

Galeria d'imatges

Més en aquesta categoria: « SKANER TYSON »